Skip to content Skip to footer

Servicii funerare

servicii funerare complete

Alături de dumneavoastră din 2001

Oferim servicii funerare complete din 2001, pe raza județului Cluj. De la transport funerare (local, național și internațional) și constatare deces, până la înhumare și organizarea completă a înmormântării.
Vă stăm la dispoziție în aceste momente grele prin care treceți și vă ajutăm cu tot ce ne stă în putință pentru ca aceste clipe să fie dedicate doar despărțirii dumneavoastră de persoana care a trecut în neființă.

Transport funerar

Răspundem prompt cerințelor dumneavoastră și asigurăm transportul persoanelor decedate în cel mai scurt timp posibil, astfel încât priveghiul și ritualul de înmormântare să decurgă în condiții normale. Local, național și internațional.
mai multe despre transport funerar

Îmbălsămare și cosmetizare

Realizăm acest proces în încăperi special amenajate, în conformitate cu normele legislative riguroase. Conservarea chimică a corpului se poate face și prin tanatopraxie — un protocol care presupune injectarea în sistemul sanguin a unor substanțe de prezervație.

Constatare deces

Punem la dispoziție non-stop un medic constatator, care se va deplasa la domiciliul persoanei decedate, va confirma decesul și va întocmi actele necesare. Acest lucru se derulează în conformitate cu prevederile legale.
mai multe despre constatare deces

Preluarea decedatului

Preluăm întreg procesul de transport și manipulare a persoanei decedate, incluzând deplasarea de la spital la capelă și, mai apoi, la cimitir. Personalul nostru este bine pregătit și mereu atent la detalii.

Incinerare

Activitatea de pregătire și incinerare este realizată de către personal specializat, în condiții de siguranță și cu aparatură modernă, tratând corpul persoanelor decedate cu demnitatea și respectul cuvenit.

Morgă

Avem propria noastră morgă dotată cu toate echipamentele necesare unei bune funcționari și prezervării decedaților. Personalul nostru respectă cu strictețe normele de igienă, astfel încât activitatea noastră să fie perfect sigură pentru toți cei implicați.

Repatriere decedați

Asigurăm repatrierea decedaților de oriunde din Uniunea Europeană, în orice situație, cu mașini speciale pentru transport funerar, dotate cu instalație frigorifică. Toate demersurile se fac în cel mai scurt timp posibil.
mai multe despre repatrierea decedaților

Înhumare

Ne asigurăm că înhumarea este făcută conform slujbei, în condiții de maximă siguranță. Colaborăm cu personalul cimitirelor astfel încât să nu fie neglijat niciun detaliu.

Organizare înmormântare

Verificăm și ne ocupăm de buna derulare a întregii înmormântări, pentru ca dumneavoastră să aveți timp să vă luați rămas bun de la persoana decedată.

Oferim servicii funerare complete

Blog funerar

Pe blog-ul nostru veți găsi multe informații utile cu privire la serviciile funerare pe care le oferim și răspunsuri la multe întrebări.