Skip to content Skip to footer

Coroane funerare Cluj

Aranjamente pentru înmormântare

Coroanele funerare sunt nelipsite de la orice înmormântare. Este tradițional ca rudele și apropiații să aducă coroane și jerbe în semn de respect față de familia îndurerată, dar și pentru a-și exprima regretele pentru trecerea în neființă a defunctului. De regulă, aranjamentele florale sunt confecționate din flori naturale, însă florile artificiale au crescut în materie de popularitate datorită caracterului lor atemporal – practic, acestea rămân intacte pentru foarte mult timp. Desigur, fiecare coroană funerară este personalizată cu un mesaj specific și cu numele familiei sau persoanei care o depune.

Exemple de mesaje care se scriu pe panglica fiecărei coroane funerare:

Testimoniale

Servicii de calitate,fara complicatii si o colaborare deosebita. Recomand cu toata increderea si multumesc mult pe aceasta cale.

Narcisa Radu

Google

Servicii de calitate oferite de oameni calitate. O firma care ne-a ajutat prompt si profesional.

Maria Surdu

Google

Servicii de calitate, oameni de suflet si de ajutor. Recomand cu toata increderea!

Hermi Surdu

Google

Sincer multumim pentru serviciul de calitate! O FIRMA SERIOASA ,PERSONAL PROFESIONIST !

Ioana Alexandra Negrei

Google

Am apelat la acesta firma din multe altele pe care le-am vizitat,ceea ce pot sa spun este descris foarte bine in introducerea de pe site,daca ai rabdare si o citesti pana la capat descrierea e mult mai modesta.
Este exact ceea ce ai nevoie in acele momente,ai parte de sfaturi,esti primit cu caldura si intelegere, nu simti ca esti
„jupuit „de bani,ai parte de profesionalism ,respect.Multumesc pt. momentele de liniste in care am putut sa imi plang durerea!!

Gina Crisan

Google

Întrebări frecvente despre coroane funerare

Desigur, fiecare coroană și aranjament este personalizabil. Mai mult decât atât, creăm coroane funerare și aranjamente după indicațiile și preferințele dumneavoastră, astfel încât florile folosite, culorile acestora, mărimea și mesajul sau bugetul coroanei/aranjamentului sunt stabilite de către dumneavoastră.
Avem coroane pregătite de noi, pe care atașăm panglica cu mesajul dorit și numele dumneavoastră. Contactați-ne la numărul de telefon 0744 203 599 pentru a discuta detaliile coroanei dorite de dumneavoastră.
Coroanele și jerbele se comandă telefonic sau prin formularul nostru de contact. Ne comunicați toate indicațiile despre coroane, iar noi vom estima timpul de execuție și prețul coroanelor funerare.
Prețul unei coroane se stabilește în funcție de complexitatea ei, de tipul de flori folosite (în funcție de specie, dar și dacă optați pentru flori naturale sau din plastic), de mărimea coroanei și de disponibilitatea florilor solicitate.

Comandă o coroană funerară

Blog funerar

Pe blog-ul nostru veți găsi multe informații utile cu privire la serviciile funerare pe care le oferim și răspunsuri la multe întrebări.