Skip to content Skip to footer

Transport funerar Cluj

repatriere decedați

Transport funerar local, național și internațional

Oferim servicii și produse funerare in orașul Cluj-Napoca, însă răspundem prompt cerințelor dumneavoastră oriunde aveți nevoie de noi. Profesionalismul și calitatea serviciilor ne caracterizează, așa că luăm asupra noastră responsabilitatea de a fi lângă toți cei care ne solicită.

Transport funerar național

Transportul funerar național presupune transferul unei persoane decedate dintr-o localitate în alta sau dintr-un județ în altul, pe teritoriul României. Efectuăm acest tip de transfer al persoanelor trecute în neființă frecvent datorită solicitărilor. Oricât de mică sau mare ar fi distanța, este firesc ca o familie întristată să fie reunită cu persoana pe care tocmai au pierdut-o.

Transport funerar internațional - Repatriere decedați

Dispunem de autorizație de transport funerar internațional, iar acest lucru ne permite să repatriem persoane decedate din statele europene, cât și de pe alte continente. Transportul funerar internațional necesită aprobări și acte din țara dinspre care se face transferul, iar de toată această documentație ne ocupăm noi. Serviciul de repatriere decedați necesită condiții speciale de transport impuse de autorități, iar el poate fi făcut numai de o firmă autorizată de pompe funebre.

Testimoniale

Servicii de calitate,fara complicatii si o colaborare deosebita. Recomand cu toata increderea si multumesc mult pe aceasta cale.

Narcisa Radu

Google

Servicii de calitate oferite de oameni calitate. O firma care ne-a ajutat prompt si profesional.

Maria Surdu

Google

Servicii de calitate, oameni de suflet si de ajutor. Recomand cu toata increderea!

Hermi Surdu

Google

Sincer multumim pentru serviciul de calitate! O FIRMA SERIOASA ,PERSONAL PROFESIONIST !

Ioana Alexandra Negrei

Google

Am apelat la acesta firma din multe altele pe care le-am vizitat,ceea ce pot sa spun este descris foarte bine in introducerea de pe site,daca ai rabdare si o citesti pana la capat descrierea e mult mai modesta.
Este exact ceea ce ai nevoie in acele momente,ai parte de sfaturi,esti primit cu caldura si intelegere, nu simti ca esti
„jupuit „de bani,ai parte de profesionalism ,respect.Multumesc pt. momentele de liniste in care am putut sa imi plang durerea!!

Gina Crisan

Google

Întrebări frecvente despre transportul funerar

Acoperim toate cele trei tipuri principale de transport funerar: local, național și internațional. Deplasarea în alt județ sau țară nu este o problemă pentru noi, căci ne dorim să aducem puțină alinare familiilor îndurerate, reunindu-i în cel mai scurt timp cu cei dragi tocmai trecuți în neființă.
Decesul unui cetățean român care se petrece într-o țară străină trebuie declarat autorităților din țara respectivă. Este opțională declararea decesului la Consulatul României, dar aceștia pot elibera un certificat de deces în limba română, în baza actelor eliberate de autoritățile străine. De asemenea, Consulatul Român va fi cel care va elibera pașaportul mortuar, necesar pentru transportul internațional al decedaților. Ne ocupăm de comunicarea cu autoritățile din țara în care s-a produs decesul, dar și cu autoritățile române. De asemenea, ne luăm responsabilitatea de a întocmi toată documentația și procedurile necesare transportului.
Transportul funerar poate fi efectuat numai de către o firmă autorizată pentru această activitate. Avem o flotă auto special dotată pentru acest transport, căci ea trebuie să îndeplinească câteva condiții speciale impuse de autorități. Legislația și etica împiedică transportul funerar efectuat de firme neautorizate sau persoane individuale, cu mașini simple, din cauza normelor stricte de igienă și a potențialului pericol biologic.
Transportul funerar se calculează în funcție de distanța parcursă și de pașii legali suplimentari pe care trebuie să îi îndeplinim. Vă stăm la dispoziție non-stop, așa că vă putem răspunde la întrebări oricând ne solicitați. Vă asigurăm că respectăm toate prevederile legale și facem tot posibilul ca persoana decedată să ajungă acasă în cel mai scurt timp.

Transport funerare și repatriere decedați, disponibil non-stop

Blog funerar

Pe blog-ul nostru veți găsi multe informații utile cu privire la serviciile funerare pe care le oferim și răspunsuri la multe întrebări.