Skip to content Skip to footer

Constatare deces Cluj

disponibil non-stop

Medic constatator

În situația în care decesul unei persoane se produce acasă, din cauze naturale, un medic constatator are capacitatea de a confirma decesul și de a elibera documentația necesară. Acest pas este obligatoriu prin lege, chiar dacă decesul este anticipat printr-o boală incurabilă. Medicul constatator care se prezintă la locația persoanei trecute în neființă va elibera certificatul medical constatator al decesului, certificat necesar ulterior instituțiilor pentru a elibera certificatul de deces, ajutorul de deces și actele necesare înhumării.

Constatare deces non-stop

Decesul unei persoane nu ține cont de timp și nu poate fi prezis, iar acest lucru înseamnă că se poate produce la orice oră. Din acest motiv, Sever Funerare pune la dispoziția celor care ne solicită un medic constatator non-stop. Indiferent de ora la care ne sunați, constatarea de deces se va face conform solicitării dumneavoastră.

Testimoniale

Mulțumim mult! Servicii de calitate, seriozitate,profesionalism și prețuri foarte accesibile.Mulțumim încă odată.

Lucia Jucan

Google

Multumesc Sever Servicii Funerare pt seriozitatea, promptitudine si calitatea serviciilor oferite ! Multumesc pentru tot ! Nota 10+ si pentru catering ! Felicitari ! Ajutati omul cand are mai mare nevoie si e profund indurerat de pierderea suferita ! Inca odata MULTUMESC !

Crina Porut

Google

Mulțumesc pentru serviciile și ajutorul acordat. Oameni cu mult suflet și simpatie. Care te ajuta cu tot ce trebuie fără sa faci tu ceva în clipe foarte grele. Recomand din toate punctele de vedere serviciile lor.

Anamaria Bilac

Google

Mii de multumiri pentru sprijin, suport, ajutor!!! Oameni si servicii de nota 10++. Toata stima si respectul!

Anca Benta

Google

Servicii Impecabile!!!De foarte mare ajutor in momentele dificile prin care am trecut. Personal foarte bine pregatiti,adevarati PROFESIONISTI, cu suflet,preturi foarte accesibile,catering excelent!Recomand cu toata increderea!!!

Florin Silaghi

Google

Întrebări frecvente despre constatarea decesului

Constatarea decesului se face în primele 24 de ore de la producerea acestuia din cauze naturale. Așadar, este în regulă dacă aveți nevoie de câteva momente de reculegere înainte de a demara procedurile legale de organizare a înmormântării. De asemenea, medicul constatator se va deplasa la locația indicată de dumneavoastră la orice oră, astfel încât constatarea decesului se poate face non-stop.
Serviciul de constatare deces este inclus în pachetul nostru de servicii funerare, astfel încât acesta poate fi acoperit de ajutorul de deces dacă alegeți să îl accesăm pentru dumneavoastră.
Personalul atent instruit din cadrul Sever Funerare va prelua persoana decedată în vederea îmbălsămării și cosmetizării, moment în care trebuie să înmânați firmei de pompe funebre câteva acte pentru procedurile legale și ținuta în care doriți să fie înhumată persoana trecută în neființă. Citiți în articolul nostru mai multe informații despre documentele pe care trebuie să le puneți la dispoziția firmei de pompe funebre.
Serviciul de constatare deces se solicită – și oferă – numai în condițiile unui deces natural, care a survenit acasă. Dacă o persoană suferă o moarte violentă, autoritățile vor fi implicate în rezolvarea cazului și vor permite familiei înhumarea numai după ce s-au făcut toate verificările necesare. De asemenea, dacă decesul survine în spital, decesul va fi constatat de către personalul spitalului.

Medic constatare deces non-stop

Blog funerar

Pe blog-ul nostru veți găsi multe informații utile cu privire la serviciile funerare pe care le oferim și răspunsuri la multe întrebări.