Skip to content Skip to footer

Ce documente trebuie să puneți la dispoziția firmei de pompe funebre

Decesul unei persoane apropiate vine adesea ca o veste răvășitoare, după care este dificil să ne revenim și să ne adunăm gândurile.
Dacă sunteți în situația în care trebuie să vă ocupați de organizarea înmormântării, sunteți privat într-o anumită măsură de ultimele clipe cu persoana dragă care a trecut în neființă. Organizarea acestui eveniment nefericit implică coordonare, decizii multiple, detalii pe care le puteți omite ușor — în mod firesc, căci suferința vă încețoșează gândurile și vă lasă confuz.
Familiile care apelează la noi au nevoie de sprijin și ajutor, iar noi, Sever Funerare, ne-am conturat serviciile și produsele astfel încât intervenția aparținătorilor să fie minimă în organizarea înmormântării. Activitatea noastră este orientată înspre a oferi timp familiilor îndurerate să își ia rămas bun de la cei trecuți în lumină.

De ce avem nevoie din partea familiei atunci când preluăm o persoană decedată?

Procesul de pregătire a evenimentului începe cu preluarea persoanei decedate. Pentru că serviciile noastre includ transport funerar, îmbălsămare și cosmetizare, pregătirea locului de veci și planificarea funeraliilor avem nevoie din partea aparținătorilor de hainele în care doresc ca defunctul să fie înmormântat și un set de documente care ne vor fi de folos la confirmarea decesului de către medicul constatator, obținerea ajutorului de deces, documentele care atestă îmbălsămarea și certificatul de înhumare.

Documentele necesare pentru demersurile înmormântării

Funeraliile și planificarea lor sunt restrictive din punct de vedere al timpului pe care îl avem la dispoziție, iar pentru a demara procedurile cât mai repede și a obține toate autorizațiile necesare înhumării, avem nevoie de următoarele documente:
Ne luăm un angajament față de familiile pe care le susținem în momentele dificile și ducem la bun sfârșit toate demersurile înmormântării, oferind servicii funerare complete. Dacă sunteți în situația de organiza funeraliile cuiva drag sau aveți întrebări despre acest proces, contactați-ne și vom face tot posibilul să vă sprijinim.

Pompe funebre din 2001. Servicii complete