Skip to content Skip to footer

Sicrie Cluj

Catalog sicrie

Alegerea sicriului potrivit este o sarcină dificilă și dureroasă, având în vedere scopul pentru care se face. Din păcate, este un pas necesar, dar este și o etapă în care suntem alături de dumneavoastră cu consultanță și sfaturi. Pentru a veni în întâmpinarea dumneavoastră cu o mână de ajutor, păstrăm la sediul nostru de pe strada Corneliu Coposu 40 de modele de sicrie din care să alegeți. Vă oferim informații cu privire la aspectele pe care trebuie să le aveți în vedere atunci când alegeți sicriul potrivit pentru persoana recent pierdută, însă trebuie să știți că nu dorim să vă simțiți presați de această decizie – motiv pentru care dimensiunile sicriului, accesoriile și chiar modelul poate fi ales de către personalul nostru.
Decizia vă aparține, iar noi o vom respecta întocmai pentru a contribui cu un strop de alinare.
Modele de sicrie
Sicriele pe care le avem la dispoziție diferă în funcție de materialul din care sunt fabricate, culorile acestora, dar și gravura și accesoriile existente.
Modelele de sicrie din catalogul nostru includ sicrie din fag, nuc, brad, stejar, plop și multe alte tipuri de lemn. De asemenea, modelele diferă în funcție de culoare: de la negru și culori naturale, închise la nuanță, până la culori deschise și alb.
În religia creștină, gravura de pe capac cu motive florale, religioase sau geometrice, dar și aplicațiile sub formă de cruce sunt o practică obișnuită de decor.

Model #1

Model #2

Model #3

Model #4

Model #5

Model #6

Model #7

Model #8

Model #9

Model #10

Model #11

Model #12

Model #13

Model #14

Model #15

Model #16

Model #17

Model #18

Model #19

Model #20

Model #21

Model #22

Model #23

Model #24

Model #25

Model #26

Model #27

Model #28

Model #29

Model #30

Model #31

Model #32

Model #33

Model #34

Model #35

Model #36

Model #37

Model #38

Model #39

Întrebări frecvente

Prețul unui sicriu este stabilit în funcție de materialul din care este fabricat, de finisajul exterior și de accesoriile aferente acestuia. Pentru mai mult informații sau oferte legate de produsele și serviciile noastre funerare, ne puteți contacta la telefon 0744 203 599 sau pe adresa contact@funerarecluj.ro.
Dacă alegeți un model de sicriu din cele 40 de modele din catalogul nostru, iar noi nu îl avem pe stoc, vom contacta furnizorul cu care colaborăm pentru a face tot posibilul să îl procurăm la cererea dumneavoastră. Unele modele sunt disponibile pe mai multe culori.
Desigur, oferim asistență în tot ceea ce privește serviciile și produsele funerare, precum și în demersul organizării înmormântării și obținerii ajutorului de înmormântare. Știm că aceste situații nu sunt ceva cu care să vă obișnuiți, tocmai de aceea vă oferim informații și consultanță când vine vorba despre accesoriile sicrielor.
Dimensiunea sicriului este un aspect de care ne ocupăm noi, căci facem măsurătorile necesare în timpul îmbălsămării și avem experiență în alegerea dimensiunilor potrivite ale sicriului pentru persoana trecută în neființă. Aceasta nu este o chestiune de care trebuie să vă preocupați.